Napfény Ereje
Hidegen sajtolt olajok
   Nagyvárad
Elérhetőség:

Vállalkozásunkat azzal a céllal indítottuk, hogy a kistermelőként megtermelt javakat feldolgozva finom és egészséges termékeket hozzunk létre. Az általunk feldolgozott alapanyagok nagy részét mi magunk termeljük. A hidegen sajtolás a legkíméletesebb eljárás az olajok kinyerésére, így minden értékes tápanyag természetes módon megmarad az olajokban. A hidegen sajtolt olajok megőrzik eredeti színüket és illatukat is.

A hidegen sajtolt étolajok esetén semmiféle adalékanyag hozzáadása nem engedélyezett, a forrásukként szolgáló, nagy olajtartalmú alapanyagból történő kinyerésük pusztán mechanikai módszerekkel, a legnagyobb gondossággal történik. A hidegen sajtolt étolajat az alapanyagokból tisztítás és bizonyos magvak esetén aprítás után, mechanikus úton, sajtolással állítjuk elő.

A hidegen sajtolt olajok gyógyhatású olajok, mert a bennük lévő esszenciális zsírsavak, a nyomelemek, az antioxidánsok és az A, D, E, F, B17 vitaminok igen kedvező hatással vannak egészségünkre. Az egészséges táplálkozáshoz elengedhetetlen a megfelelő minőségű és mennyiségű zsír bevitele a zsírban oldódó vitaminok felszívódása érdekében. De az esszenciális zsírsavak fontos szerepet töltenek be a vérnyomás szabályozásában, a gyulladáscsökkentésben és az immunrendszer megfelelő működésében is. A vitaminok közül különösen nagy szükségünk van az E-vitaminra az érzékeny sejtfalak védelme érdekében. A hidegen sajtolt olajok a testünk, bőrünk karbantartásában is segítenek mivel nem tartalmaznak semmiféle adalékanyagot, nem tömítik el a pórusokat, így bőrünk szabadon lélegezhet és természetes módon megújulhat.

Megosztás: