Molnár család
Zöldségtermesztő
   Bors
Elérhetőség:

Molnár Juditnak hívnak, Borson születtem. Már kislány korom óta ott segédkeztem a kertben és a piacon a zöldségtermesztéssel foglalkozó szüleimmel. Így belenőttem a gazdálkodásba és felnőtt koromban is tovább folytattam.

Borson nagy hagyománya van a fóliasátras és szabadföldi termesztésnek. Családommal már 30 éve ezzel foglalkozunk. Elsősorban paradicsomot, paprikát, vinettát, fokhagymát, paszulyt, zöldséget és többfajta fűszernövényt termesztünk. A kisebbik fiúnk, Zoltán, is besegít a kertészkedésbe és a megtermelt zöldségek piacon való értékesítésében.

A friss zöldségeket Nagyváradon a vár melletti Nagy Piacon árusítjuk, ahol mintegy 30 éve ugyanazon a helyen árulunk, továbbá Bors község termelői piacán ami nemrég nyílt meg és nem utolsó sorban az Érmelléki Gazdák Egyesülete által szervezett Érmellék Ízei és Termékei vásárokon.

Mindig arra törekszünk, hogy szép, friss, minőségi árút termeljünk és vevőinket soha ne csapjuk be. Ennek eredményeképp kialakult a törzsvásárlói körünk. Hálásan köszönjük a vevőinknek a bizalmat és kérem a jó Istent, adjon egészséget, hogy még nagyon sokáig tudjuk folytatni munkánkat.

Megosztás: