Katona Annamária
Kézműves táskakészítő
   Nagyszalonta
Elérhetőség:

Nagyszalontán születtem és jelenleg is itt lakom. Táska és egyéb névreszóló ajándék tárgyak készítésével foglalkozom. Az első táskámat 2012-ben készítettem el. Az egész egy hobbinak indult, majd 2015-ben egy kis vállalkozássá alakult.

Egy kis érdekesség, hogy a táskák újrahasznosított, kimaradt bútorkárpitból készülnek, amik már nem kerülnek felhasználásra a bútorgyárban, és végzetüket lelnék a szemétben, így viszont egyedi, színes és tartós ajándékok jövőjét jelentik ezek az anyagok. Bármilyen apró darabból csodás és hasznos tárgyakat lehet készíteni. A nagyobb darabok a táska egyes részeit képezik, míg a kisebbekből neszeszerek vagy kulcstartók készülnek.

Célunk felhasználni minden egyes apró darab anyagot, így védve környezetünket.

A táskák népi motívumokkal vannak díszítve, de bármilyen egyéni elképzelés megvalósítható, kihímezhető, így saját ízlésünkre szabhatjuk a táskákat. Persze ez az egyediség a táska színességében és díszítés összetettségén múlik, míg a formákkal és modellekkel mi kísérletezünk és megválogatjuk mi kerülhet eladásra mivel számunkra a legjobb minőség produkálása az elsődleges szempont.

A táskák és egyéb termékek leginkább kézműves vásárokon, illetve interneten keresztül kerülnek eladásra és értékesítésre. Nagy örömöt szolgál hogy részt vehetek a Szent László Napi Kézműves Vásáron, az Érmellék Ízei És Termékei Vásáron, és ezek mellett a Temesvári Magyar Napokon szervezett kézműves vásáron.

Megosztás: